Wandelen met God – voeding voor lichaam en geest!

“Wandelen met God” is een cursus, welke georganiseerd wordt door Riekelt van Urk.

“Leer mij naar uw wil te handelen, ik zal dan in uw waarheid wandelen.” (Psalm 86 : 6).

In tijden van angst en onzekerheid is het moeilijk om waarheid en leugen uit elkaar te halen. Zeker als de leugen wordt verpakt in een mooi jasje en als een waarheid wordt gepresenteerd. De psalmist leert ons dat als wij handelen naar de wil van God, wij zijn Waarheid leren verstaan en daarin ook mogen wandelen.

Maar hoe weten wij wat de wil van God is? Hoe kunnen wij Zijn stem onderscheiden ten opzichte van de roep van de wereld?

Daar willen wij graag over nadenken tijdens een 6-delige Bijbelstudie, waarbij het leren luisteren naar de stem van onze Herder centraal zal staan. Die Herder nodigt ons uit om op pad te gaan, want alleen als wij wandelen, zullen wij de Waarheid kunnen ontdekken en toepassen.

Wij willen graag met jullie terug gaan naar de Bron die ons terug brengt op het pad van de Waarheid. Als dat gebeurt, zal ons pad getooid zijn met Zijn Liefdevolle goedheid en waarheid. Op basis van die belofte mogen wij onze reis aanvangen. Ga je mee?

Waar en wanneer?

De cursus zal gehouden worden in de sfeervolle huiskamer van Sea Fresh (Stortemelk 16). Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd!

De cursus is al gestart, maar hoogstwaarschijnlijk zal deze ook weer aangeboden worden in het voorjaar van 2024.

Opgeven? Mail naar onderwijs@gku-pkn.nl