Weer tijd voor elkaar

Na de gedwongen onderbreking wegens corona-maatregelen gaat de zondaggroep 13 september weer van start en de woensdaggroep woensdag 16 september.

Deze avonden brengen (weer) romantiek en plezier in je relatie.

Tijden de Marriage Course heb je een date-avond met z’n tweeën. De stellen zitten op behoorlijke afstand van elkaar, en bij het bespreken (met z’n tweeën – nooit in de groep) wordt er muziek gespeeld, zodat je niet van anderen hoort wat er besproken wordt. Na het kijken van een stukje film bespreek je aan de hand van je cursusboek het onderwerp van de avond, bijvoorbeeld: ‘conflicten oplossen’, ‘vergeving’ of ‘goede seks’. Op een sfeervolle locatie, met kaarsje, hapje en drankje, bouw je aan de kwaliteit van je relatie.

Marriage Course bij de GKU
Begin 2021 komt weer ruimte vrij voor nieuwe aanmeldingen. Je gaat zeven avonden uit met je partner en zo neem je op deze manier tijd voor elkaar. Twijfel je nog, praat dan eens met een stel dat de Marriage Course gedaan heeft! Of kijk op de volgende link waar je alles met betrekking tot de Marriage Course kunt vinden, https://www.alphanederland.org/marriagecourse

Let op de afkondigingen; startdata begin 2021. Je kunt je nu al aanmelden onderwijs@gku-pkn.nl

Print your tickets