Welkom op de catechisatie!

De catechisaties gaan weer van start!

Vanaf week 39 starten alle catechisaties weer. Samen hopen we ook dit jaar weer wekelijks bij elkaar te komen rondom Gods woord. Vanuit de Bijbel willen we namelijk met elkaar op weg gaan om zo meer te leren over God de Vader, Jezus de Zoon en de Heilige Geest. Wat is het bijzonder dat wij dit in alle vrijheid mogen doen, om Hem steeds beter te mogen leren kennen. We hopen dan ook dat jij deze kans niet aan je voorbij laat gaan.

Jij bent meer dan welkom!

Even alle GKU-catechese tijden op een rijtje:

18:30 – 19:15 (16-17 jaar)

19:15 – 20:00 (18-19 jaar)

20:00 – 21:00 (20+)

Maandag: Wijk Noord,Ds. M.A. Bos

Dinsdag: Wijk Oost, Pastor S. Bakker

Woensdag: Wijk Zuid, Ds. A.C. Kelemen

Donderdag: Wijk West, Ds. W.J. Menkveld

*Op de zaterdag is er een extra gelegenheid voor catechisanten om samen te komen, speciaal voor hen die door de week niet kunnen i.v.m. studie of werk. Deze catechese vindt plaats om 18:00 – 18:45 en wordt verzorgd door Ds. A. C. Kelemen.

Het is in onze gemeente gebruikelijk dat jongeren zich aansluiten bij de catechisatie die aangeboden wordt door de eigen wijkpredikant. Voor wijk Oost zal jongerenpastor Sjoerd Bakker de catechisatie verzorgen. Mocht het echter niet uitkomen op de aangeboden tijd dan is het mogelijk om in goed overleg aan te sluiten bij een andere groep, maar neem hierover wel even contact op met de jongerenpastor via sjoerdbakker@gku-pkn.nl of 0683972053.

Als er nog vragen zijn dan horen wij het graag. Wij zien uit naar je komst en vrienden zijn ook altijd van harte welkom!

Vriendelijke groet, namens de predikanten en Jongerenpastor.

Print your tickets